Om oss

David og Unn 3 small (1)
Visjonærene og lederne av Åpen Himmel TV heter Unn og David Auke. Etter en lang ‘fødselsperiode’ har nå endelig TV-arbeidet sett dagens lys! David startet en misjonsorganisasjon i 1998 som het Ordet til Nasjonene. Etter å ha møtt Gud som Far, en reise som begynte for han for 14 år siden, så ble navnet på misjonsarbeidet han og Unn leder endret til His Love to the Nations ( Hans kjærlighet til Nasjonene ).

Det nye TV-arbeidet vil være en viktig del av oppdraget David fikk fra Gud ut i fra ett ord han fikk på en sterk måte i 1998 da han var i bønn. Ordet er hentet fra Jesaja 42, 6-7: ‘Jeg, Herren, har kalt deg i rettferd og grepet din hånd. Jeg har formet deg og gjort deg til en pakt for folket, til et lys for folkeslagene, for å åpne blindes øyne og føre fanger ut av fengselet, dem som sitter i mørke ut fra fangehullet.’

David har reist og forkynt i 23 land foruten Norge. Unn har forkynt i India, Afrika og Myanmar foruten Norge og Sverige og de gleder seg over at de kan stå sammen i dette viktige arbeidet.

For å få mer informasjon om misjonsarbeidet de leder kan du gå til hjemmesiden: www.hislovetothenations.org